Verkkokurssi

Onko Sinulla suoliston haasteita? Iho-ongelmia, kuten kuiva iho? Stressiä?Tämä ayurvedan kompakti peruskurssi antaa Sinulle valmiudet ehkäistä ja hoitaa vaivojasi ja oireitasi. Opit samalla elämäntadon, jolla on positiivinen vaikutus koko elämääsi.💛Sano hyvästit stressille ja hei harmonialle!

💛Tasapainolautasen 60/40 -säännön avulla saavutat terveellisen ja energisen olon

💛Opit kehotyyppisi

💛Toimivan ruuansulatuksen, jolla on suuri vaikutus ihon ja suoliston

💛Saat itsellesi sopivat ruokavinkit

ja kevyemmän olon

💛Saat hyvät ja laadukkaat yöunet, hyvää mieltä

ja energisyyttä


Sukha = 💛 iloa sinulle!

Ayurveda kirjaimellisesti antaa sinulle iloa.Ayurveda osaksi arkeasi -verkkokurssi,

nyt 98€ 27.6.2024 saakka, norm. hinta 159€


Hieno juttu, että ayurveda kiinnostaa sinua!

👇

Mitä saat kurssilta:

 • 3 viikon esimerkki -Ayurveda-rutiinin: Hannan ohjeilla rakennat päivittäisen rutiinin.
 • Ayurveda-testin avulla: Selvität oma kehotyyppisi.
 • Selkeät kehotyyppi-kuvaukset: Tutustu itseesi paremmin kehotyyppi-kuvausten avulla.
 • Perustiedot Ayurvedasta: Opit ikiaikaisen viisauden perusteet.
 • Rentouttavia äänimaljahoitoja: Nauti Hannan ohjaamista rentouttavista äänimaljahoidoista.
 • Ruokavinkkejä kehotyypeittäin: Saat ruokavinkkejä, jotka on räätälöity kehotyyppisi mukaan.
 • Käytännön vinkkejä: Hengitysharjoituksia ja muutama helppo jooga-asento Hannan ohjaamana.

Lisähyödyt

 • Käytännön työkaluja elämänlaadun parantamiseksi: Tee kestäviä muutoksia helposti.
 • Merkittävät elämänmuutokset pienillä muutoksilla: Tietoisilla valinnoilla voit vaikuttaa elämääsi merkittävästi.
 • Useita moduuleja, PDF-materiaaleja ja videoita: Käytössäsi on monipuolisia oppimateriaaleja.

Konkreettiset Tulokset

 • Vakiinnutat rutiinit arkeesi: 3 viikon täsmäohjeilla saat rutiinit osaksi päivittäistä elämääsi.
 • Ymmärrät oman kehotyyppisi: Opit kehotyyppien erot ja sopivan ruokavalion merkityksen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillesi.
 • Hallitset stressiä paremmin: Opit yksinkertaisia menetelmiä stressin hallintaan.
 • Tietoa terveellisistä elämäntavoista ja liikunnasta: Saat tietoa elämäntavoista ja liikunnasta, jotka tukevat terveyttäsi.
 • Oireiden syiden ymmärtäminen ja niiden poistaminen: Opit mistä oireet johtuvat ja miten niistä voi päästä eroon.
 • Vastuunotto omasta elämästä, terveydestä ja onnellisuudesta: Osaat ottaa vastuuta omasta elämästäsi kaikilla elämän osa-alueilla.

Tämä kurssi auttaa sinua tekemään merkittäviä muutoksia tarjoamalla selkeää ohjausta siitä, mistä aloittaa ja miten onnistua.

ASIAKASPALAUTE KURSSISTA: Annikki Koivula, 65 v.

"Kiitos, että sain mahdollisuuden tähän kurssiin. Oli ilo käydä läpi esteettisesti kaunista sekä selkeää materiaalia. Kurssi laittaa pysähtymään, että esimerkiksi ihonhoito on syvällistä hoitoa. Minulla on keliakia ja ayurveda-ruokaohjeita voi käyttää myös keliaakikko. Lähdin kurssille etsimään apua kuivaan ihoon ja suoliston ongelmiin ja sitä sain."KAIKILLA VALINNOILLA, JOITA ELÄMÄSSÄSI TEET, ON MERKITYSTÄ. KAIKILLA VALINNOILLA, JOITA OLET TEHNYT TÄHÄN ASTI ON OLLUT VAIKUTUS JA SEURAUKSET.


Siksi voitkin kysyä itseltäsi, miten haluan voida?

Ayurveda osaksi arkeasi - verkkokurssi

Kurssi sopiii sinulle, joka


✔ jaksat keskittyä oppimaan uutta hyvinvointiisi liittyen

✔ olet valmis ottamaan pieniä päivittäisiä askelia hyvinvointisi eteen

✔ haluat rentoutua ja stressata vähemmän

✔ haluat voida paremmin kehossasi

✔ haluat saada kaiken tarvittavan helposti yhdestä kurssista

✔ joka haluat käydä kurssin rauhassa omaan tahtiin


Taso: ayurvedan peruskurssi ja vähän enemmän...

olet kenties tutustunut ayurvedaan, jossain muodossa aiemmin, mutta

et ole vielä osannut hyödyntää sitä hyvinvointisi edistämiseksi tai se on sinulle kokonaan uusi alue, tai tietoa on ollut ripotellen siellä täällä.


Kurssi sopii sinulle vaikka et tietäisi mitään ayurvedasta.


Voit seurata kurssia ja ohjeita itsenäisesti sekä edetä omassa aikataulussasi.

Tuki on aina lähellä.Yksinkertainen ja tehokas menetelmä parempiin tuloksiin ja hyvään mieleen. Kyseessä on ikivanha, muuttumaton ja toimiva viisaus, elämäntaidonopas nimeltä ayurveda.


Tässä kurssissa pakattuna selkeiksi

toiminta-askeliksi,

joilla saat ayurvedan tuomaan elämääsi energiaa, iloa ja tyytyväisyyttä.

ASIAKASPALAUTE KURSSISTA: Mari Pekkarinen, 48 v.

"Kokeilin ayurvedan oppeja ja tein kurssilla olevan 3 viikon suositusohjelman mukaisesti ja pudotin painoani 5 kg! Lisäksi olen rauhallisempi ja tyytyväisempi itseeni ja energiani on lisääntynyt. Ayurvediset mausteet ja ruoka toimivat hyvin ruuansulattajina."

Pia Valtonen, 48 v.

"Kurssi oli miellyttävä ulkoasultaan, perusteellinen, selkeä ja hyvä kokonaisuus. Hain tukea ikä-muutoksiin, jotka alkavat näkyä ihossa ja hormonitoiminnassa, öisenä hikoiluna ja rikkonaisina yöunina. Pidin naisille kohdennetusta osiosta ja koko sisältö oli hyvää muistutusta pienistä asioista, joilla on iso merkitys."

ASIAKASPALAUTE KURSSISTA: Heli Hämäläinen, 44 v.

"Olen soveltanut tämän ayurveda-kurssin oppeja jokapäiväisessä elämässäni n. 3 kuukauden ajan. Kurssin opit ovat auttaneet minua pääsemään eroon aikuisiän aknesta ja ihon kuivuudesta. Lisäksi olen saanut hyvältä tuntuvat rutiinit, joiden avulla elämäni

tuntuu helpottuneen.


Kun Sinulla on käytössäsi Ayurvedan taikavoimat, niin tunnet itsesi energiseksi ja elinvoimaiseksi,

niin että muutkin sen huomaavat.

ASIAKASPALAUTE KURSSISTA: Anni Lehto, 36 v.

Ensinnäkin, ihanaa, että tälläinen kurssi on vihdoin saatavilla, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin

parantamiseen konkreettisin keinoin!

Kurssin avulla on helppo syventyä Ayurvedaan ja pidin erityisesti siitä, että kurssi antaa hyvin konkreettisia neuvoja ja vinkkejä kuten esimerkiksi ruokareseptejä ja viikkosuunnitelmia, siihen kuinka jokainen voi lähteä toteuttamaan Ayurvedaa päivittäisessä elämässään.

Oli myös ilahduttavaa, että kurssia voi suorittaa omaan tahtiin,

missä ja milloin vain!

Omalta osaltani olen onnistunut soveltamaan Ayurvedaa arkeeni kurssin avulla hyvin nyt jo muutaman kuukauden ajan. Olen saanut kurssin avulla lisää energiaa päiviini ja olen paljon tietoisempi siitä, minkälaiset asiat voivat lisätä (tai heikentää) hyvinvointiani. Jokaisen doshan ohjeet on tehty kurssissa hyvin selkeäksi.

Tällä hetkellä olen täysimetyksellä pienen vauvan kanssa, mikä on tuonut haasteita oman doshani löytämiseksi "uudelleen" (esimerkiksi ruokahaluni on kasvanut ja siksi pyrin syömään energiapitoisesti, vaikkakin mahdollisimman terveellisesti. Lisäksi hikoilen paljon enemmän kuin normaalisti!). Vata, pitta ja kapha avataan kurssissa todella hyvin omina moduuleinaan: erot doshien välillä -kalvo on oikein hyvä lisä ja havainnollistaa ainakin näin visuaaliselle ihmiselle näitä eroja paremmin! :)

Heidi Nyholm, 51 v.

"Kiitos, tämä kurssi oli hyvä kokemus. Olen saanut ayurvedan avulla lievennettyä stressiä, ihon kosteus on nyt erittäin hyvä ja haluan pitää sen niin. Arki tuntuu tasapainoisemmalta. Testin tehtyäni sain otettua ayurvedan tarjoamia rutiineja ja ruokavinkkejä omalle vata-tyypilleni heti käytäntöön."

AYURVEDA OSAKSI ARKEASI -VERKKOKURSSI
HINTA NYT 27.6.2024

saakka 98 €

norm. 159 €

ALOITA VOIMAAN HYVIN JO TÄNÄÄN!

Turvallinen maksu: Käytämme maksunvälittäjänä suomalaistenkin verkkokauppojen suosimaa Stripeä. Maksusi on 100% turvallinen.

TAUSTATIETOJA

Olen Hanna, ja minulla on ilo kutsua sinut mukaan matkalle kohti terveyttä ja hyvinvointia ayurvedan viisauden avulla. Olen 49-vuotias nainen, joka on intohimoisesti omistautunut terveyden ylläpitämiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen luonnonmukaisin keinoin. Pidemmän tarinani löydät blogi-osiosta nimeltä "tuttuja haasteita sinullekin?".


Voin sydämeni pohjasta suositella tutustumaan ayurvedaan. Tähän kurssiin olen koonnut helposti ymmärrettävästi asiat, joita olen itse oppinut tähän mennessä. Olen tutustunut ayurvedaan joitakin vuosia sitten ensimmäisen kerran. Olen opiskellut mm. Rosi Sotkasiiran johdolla "ayurvedaa iholle", käynyt Lakshmin ayurveda-koulutuksia ja nyt opiskelen parasta aikaa syvemmälle ayurveda -terveyskonsultiksi Hale Pule -nimisessä koulussa erittäin kokeneen ja ayurvedaan & joogaan perehtyneen Myra Lewinin johdolla. Kuulun lisäksi Suomen Ayurvedayhdistyksen hallitukseen, jossa ajamme ayurveda-asioita ja teemme ayurvedaa tunnetuksi Suomessa.


Tässä kurssissa apunani ja inspiraation antajina ovat toimineet mm. mentorini Sohvi Nyman, joka on valmentanut ja tsempannut tekemään tämän kurssin. Hanne-Mari Laiholuoto ja Minna Olkinuora ja heidän Neam Business on antanut ihanaa positiivista energiaa ja tsemppausta kurssin luonnissa, Johannes Laine, Unelmien akatemiasta, jolta sain käytönnön neuvoja, Sami Vesamo, jonka kurssin kävin, Ayurvedayhdistyksen puheenjohtaja Heidi Nyström, jolla on vuosikymmenten kokemus ayurvedasta, on lukenut ja todennut hyväksi tekemäni aineiston. Lisäksi minulla oli 9 hengen pilotti-ryhmä, jonka avulla kurssin sisältöä on hiottu ja muokattu. Kiitos kaikille teille avustanne!


Muita koulutuksiani: Suomen Yrittäjäopisto, Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Suomen kosmetologikoulu, kosmetologin perustutkinto + monet täydennyskoulutukset ihonhoidosta ja hoitokeinoista, hieronnasta, äänimaljahoidoista jne.

Provita Oy, luontaistuotetietouden perustutkinto

Innofocus, sihteerin ammattitutkinto,

Laurea AMK restonomi palvelujohtamisen koulutusohjelma

Espoon palvelualojen oppil. hotelli- ja ravintolakoulu

Näin toimit maksutilanteessa:

1. Tarkista ensin kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

2. Suoritettuasi maksun, saat sähköpostiisi kirjautumistunnukset.

3. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %, kurssi on käytössäsi 6 kk.

4. Kun klikkaat "suorita maksu-painiketta", niin päädyt vahvistamaan maksun verkkopankissasi. Maksutapana kassalla käy korttimaksu. Maksun välittäjänä toimii ympäri maailman käytetty, luotettava ja turvallinen Stripe. Korttitietosi eivät tallennu minnekään.

5. Mikäli sinulla on alennuskoodi, niin kirjoita se kenttään "alennuskoodi" ja klikkaa "hyväksy alekoodi",

niin saat alennuksen näkyville.

6. Materiaali aukeaa sinulle heti maksun jälkeen, ja voit aloittaa opiskelun välittömästi.

YLEISESTI KYSYTTYÄ

Asiakkaiteni yleisimmät kysymykset:

Mitä ayurveda oikein tarkoittaa?

Ayurveda on sanskriitin kielestä peräisin oleva sana, joka koostuu kahdesta sanasta "ayur" ja "veda". Ayur tarkoittaa "elämää" tai "elämän voimaa". Veda tarkoittaa "tietoa" tai "tiedettä". Yhdistettynä ayurveda voidaan kääntää "elämän tiedoksi" tai "elämän tieteeksi". Ayurveda ei ole pelkästään lääketiede, vaan kattaa laajemmin terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisen, jossa pyritään tasapainottamaan kehon, mielen ja sielun vuorovaikutusta. Ayurveda on alunperin intialainen lähestymistapa terveyteen ja hyvinvointiin, joka juontaa juurensa muinaisiin kulttuureihin ja filosofioihin.


Mitä jos tämä kurssi ei toimi minulla?

Kuten missä tahansa asiassa elämässä, saat tältä kurssilta hyödyt elämääsi siinä määrin, kun sovellat niitä käytännössä. Mikäli sitoudut kurssilla esitettyihin ayurvedisiin elämänohjeisiin, niin tulet näkemään myönteisiä muutoksia kehossasi ja mielessäsi.

Minulla on lääkärin määräämä lääkitys, voinko silti tulla mukaan?

Ayurveda on perinteinen intialainen lääketiede ja sen periaatteita ja käytäntöjä on levinnyt ympäri maailmaa, ja sitä harjoitetaan nykyään monissa eri maissa. Ayurveda on saanut tunnustusta erityisesti luonnonmukaisten hoitomenetelmien, ravitsemuksen ja elämäntapaneuvojen alueilla. Ayurvedan harjoittaminen on mahdollista lääkärin määräämien lääkkeiden kanssa. On kuitenkin tärkeä ottaa lääkäri mukaan päätöksentekoon ja keskustella hänen kanssaan, ennen kuin aloitat mitään uutta terveydenhuollon käytöntöä, mukaan lukien ayurveda.

Ayurveda ja länsimainen lääketiede voivat tarjota erilaisia näkökulmia terveyden ylläpitoon ja ne voivat täydentää toisiaan. On kuitenkin tärkeä olla avoin ja rehellinen lääkärille lääkityksen käytöstä ja kaikesta muustakin terveydentilaan liittyvästä.

Muutamia huomioita:

1. Lääkityksen yhteensopivuus: kaikki ayurvediset hoitomenetelmät tai lisäravinteet eivät välttämättä ole yhteensopivia tietyn tyyppisten lääkkeiden kanssa. Siksi on tärkeä kertoa lääkärillesi aikomuksistasi ja saada hänen suosituksensa.

2. Lääkärin valvonta: älä koskaan lopeta tai muuta lääkitystäsi ilman lääkärin ohjeita. Ayurvedan harjoittaminen tulisi aina tehdä yhteistyössä pätevän terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tai konsultoida ayurvedistä lääkäriä, mikäli sinulla on sairauksia tai lääkityksiä.

3. Yksilölliset erot: jokainen ihminen on erilainen ja reaktiot ayurvedan suosituksiin voivat vaihdella yksilöllisesti. On mahdollista, että jotkut ayurvedan suosityukset ovat hyödyllisiä, kun taas toiset eivät sovi kaikille.

4. Kommunikaatio: pidä avoin viestintä lääkärin kanssa. Kerro hänelle kaikista ayurvedahoidoista, lisäravinteista tai muista muutoksista elämäntavassasi.


Olen kokeillut jo kaikkea eikä mikään auta, mistä tiedän, että tämä kurssi auttaisi?

Ayurveda on erittäin hyödyllinen kaikille ihmisille ja erityisesti, jos he ovat halukkaita muutokseen ja kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta terveydenhoidosta. On ymmärrettävää, että olet saattanut kokeilla monia erilaisia lähestymistapoja hyvinvointisi parantamiseksi. Ayurvedan verkkokurssin kokeilemisessa on monia etuja, ja tässä on joitakin tapoja, joilla voit arvioida, voisiko se auttaa sinua:

Yksilöllinen lähestymistapa: Ayurveda tunnistaa, että jokaisella ihmisellä on ainutlaatuiset ominaisuudet ja tarpeet. Ayurvedinen lähestymistapa ottaa huomioon yksilölliset kehon ja mielen ominaisuudet, joten saatat löytää uusia näkökulmia hyvinvointiisi, jotka sopivat juuri sinulle.

Kattavuus: Ayurveda tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveyteen, joka kattaa ruokavalion, elämäntavan, liikunnan, hengitysharjoitukset ja stressinhallinnan. Verkkokurssilla saatat löytää uusia tekniikoita ja käytäntöjä, joita et ole vielä kokeillut tai joita voit integroida nykyiseen hyvinvointirutiiniisi.

Luonnolliset menetelmät: Ayurveda keskittyy usein luonnollisiin menetelmiin ja hoitokeinoihin, kuten ruokavalioon, yrtteihin, hieronta- ja joogaharjoituksiin. Jos olet kiinnostunut luonnollisista ja holistisista lähestymistavoista terveyteen, ayurveda voi tarjota sinulle uusia näkökulmia ja työkaluja.

Historiallinen tuki: Ayurveda on ollut osa intialaista lääketieteellistä perinnettä tuhansien vuosien ajan. Sen pitkä historia ja käytännön kokeilut tukevat sen tehokkuutta monien ihmisten hyvinvoinnin parantamisessa.


Vaikka ayurveda ei välttämättä ole ratkaisu kaikkiin ongelmiisi, sen kokeileminen tarjoaa sinulle kuitenkin uusia näkökulmia ja työkaluja hyvinvointisi parantamiseksi.

Voinko osallistua anonyyminä valmennukseen?

Kyllä voit. Toiset osallistujat eivät näe sinua tai nimeäasi kurssialustalla. Mikäli tulet mukaan suljettuun facebook-ryhmään, sielä muut näkevät profiilisi.